Szakmai utak, tanácsadások
2023.08.01 08:35

Mencshelyi Partnerünk visszajelzése a Bacteriolitról

Mencshelyi Partnerünk visszajelzése a Bacteriolitról

Mindig nagy örömmel tölt el minket, amikor Partnereinktől elégedett, pozitív visszajelzést kapunk.

Ezúttal mencshelyi Partnerünktől kaptuk a következő kedves sorokat, amelyeket szeretnénk Önökkel is megosztani.
„A Bacteriolit általam tapasztalt meglepő hatásáról.
Az egyik képen látható sárgarépa 3 éves, érett, de Bacteriolittal nem kezelt lótrágyában termett. Mint látható több lábú göcsörtös és ami a képen nem látszik, fás is. A másik képen pedig egy gyönyörű, egyenes, zsenge sárgarépa látható, ami 2 éves általam összerakott, Bacteriolittal kezelt mélymulcsban termett. Szeretném hangsúlyozni, hogy egyazon fajta, egyidőben lett elvetve!
A Bacteriolittal kezelt ágyásokban hatalmas méretű céklák nőnek, amik ennek ellenére sem fásak, a cukkini levelei 42 cm átmérőjűek és ontják a termést, a paradicsomok, paprikák, padlizsánok szintén, az ízükről nem is beszélve! Mindenképpen használni fogom a továbbiakban is ezt a kiváló terméket, mert megértettem, hogy az élet ezen a bolygón a talajban kezdődik a mikrobák szintjén, ha ez kárt szenved akkor az végig vonul a teljes táplálékláncon. Az egészség megőrzésének kulcsa az egészséges talajban termesztett, tápanyagban gazdag növények fogyasztása."
Nagyon köszönjük a visszajelzést!!

https://sersiafarm.hu/bacteriolit

Ha Ön is megosztaná velünk tapasztalatait termékeinkkel kapcsolatban, mindig nagy köszönettel várjuk a fényképes-videós beszámolókat az info@sersiafarm.hu e-mail címre.