Rólunk, kapcsolat



A Sersia Farm Kft. családi vállalkozás, melyet 1999.-ben alapítottunk. Ekkor a Sersia France francia genetikai vállalat magyarországi képviseleteként működtük, ezért vettük fel ezt a nevet. A kezdő tevékenységünket az érdeklődésünket követve kibővítettük, így azóta vetőmag forgalmazással, szarvasmarha takarmányozással és talajjavítással is foglalkozunk. Meg vagyunk róla győződve, hogy a mezőgazdasági termelésben még nagyon sok a veszteség, van mód arra, hogy gazdaságosabban és a környezetet kímélve termeljünk. Ezt az irányvonalat követve kutattunk fel több olyan technológiát, és fejlesztettünk ki, vagy kerestünk olyan termékeket, amelyek a változó klíma és gazdasági viszonyok mellett is megállják a helyüket.

Aranyoss Éva és Kontró József tulajdonosok


Tevékenységünk

 

Partnereink mezőgazdasági termelők, mezőgazdasági kis- és nagyüzemek, akik állatállományuk részére szeretnének legelő-, kaszáló-, vagy más takarmányvetőmagot vásárolni, vagy szarvasmarha állományukat szeretnék gazdaságosabban takarmányozni, szarvasmarha– vagy kecsketartással foglalkoznak, és a tenyésztéshez keresnek szaporítóanyagot vagy romló talajviszonyaikat szeretnék javítani a gazdaságukban képződött szervestrágya komposztálásával vagy más módszerekkel.

 

Kistermelők, kiskert tulajdonosok is megkeresnek minket azért, hogy komposztáláshoz, kertjük talajának javításához termékeket vásároljanak.

 

A Sersia Farm Kft. vetőmagok és vetőmagkeverékek, komposzt alapú talajjavító, trágyakezelő és komposztérést gyorsító anyagok, szarvasmarha takarmánykiegészítő anyagok, és szarvasmarha– valamint kecske sperma és embrió forgalmazásával foglalkozik.

 

Célunk, hogy partnereink gazdaságosan és környezetkímélően tudjanak termelni.

Ha Ön érdeklődik termékeink iránt, kisebb mennyiségben webshopunkon keresztül is tud vásárolni. Ha szakmai kérdése van, vagy nagyobb rendelést szeretne leadni, emailben
vagy telefonon keressen meg minket. Munkatársaink ellátják tanácsokkal, és ha szükséges a helyszínen is segítik döntéseiben.


Agrármérnök kollégáink

ARANYOSS ÉVA
ügyvezető 
+36 20 571 9143
info@sersiafarm.hu
Vetőmag választási kérdésekben várom kérdéseiket. Trágyakezeléssel, takarónövényekkel támogatott talajjavításban is kereshetnek az ország egész területéről


KONTRÓ JÓZSEF
ügyvezető
+36 20 571 9103
kontro.jozsef@sersiafarm.hu
Elsősorban szarvasmarha tartó gazdaságokkal állok kapcsolatban. Minden tevékenységi körünkben várom kérdéseiket, területi elhelyezkedéstől függetlenül.


CSIRKOVICS GYULA
+36 20 266 0868
csirkovics.gyula@sersiafarm.hu
Az ország egész területéről várom a kérdéseiket. A szakterületemnek leginkább a takarmányozást, takarmánynövény-termesztést és a gyeptelepítéseket érzem.


 

KOCH JUDIT
+36 20 266 7832
koch.judit@sersiafarm.hu
Az ország középső területén gazdálkodó termelőknek tudok segíteni, vetőmagos és talajjavítási, trágyakezelési kérdésekben.



  NÉMETH PAMELA
+36 20 298 5548
nemeth.pamela@sersiafarm.hu
Kelet-magyarországi termelők kérdéseit várom vetőmag és talajjavítási ügyekben.


 

TAKÁCS JÁNOSNÉ
+36 20 296 5936
takacs.janosne@sersiafarm.hu
Elsődlegesen a nyugat-magyarországi gazdálkodókat követem, de a termékeinkkel kapcsolatos talajművelési kérdésekben az ország egész területéről várom a kérdéseket.



Irodai munkatársaink

 

  ERMNÉ DEÁK ZSÓFIA
+36 20 360 2815
titkarsag@sersiafarm.hu
Partnereink készlettel, rendeléssel, díjbekérőkkel, kamionos kiszállítással kapcsolatos kérdéseit várom.


  MAGYAR KINGA
+36 20 226 6268
adminisztracio@sersiafarm.hu
Partnereink készlettel, rendeléssel, díjbekérőkkel, kamionos kiszállítással kapcsolatos kérdéseit várom.