Kétéves olaszperje fajta. Ft/kg nettó ár. Elfogyott.
Javasolt vetőmagdózis: 25 kg/ha.
15 kg-os zsákban szállítjuk.
Termesztéstechnológia:
Második kaszálás az első után 4-6 hétre (2-3 t/ha szárazanyag). Azoptimálistól eltérő, későbbi betakarítási időpont rontja a beltartalmat.Az olaszperje és a hibrid perje 25°C felett nem nő, ezért nyári kaszálásranem számíthatunk. Október elején – az időjárás függvényében – egy kaszálásmég előfordulhat. Gyengébb vízleadó képessége miatt a szénakészítés soránnagy odafigyeléssel járjunk el! Kaszálás után, általában egy napifonnyasztást követően, 35 százalék szárazanyag-tartalom mellett, 3-5 cmszecskahosszal depózható falközi vagy fólia silóba, hurkába vagy csomagoltkörbálába.