Rólunk



A Sersia Farm Kft. családi vállalkozás, melyet 1999.-ben alapítottunk. Ekkor a Sersia France francia genetikai vállalat magyarországi képviseleteként működtük, ezért vettük fel ezt a nevet. A kezdő tevékenységünket az érdeklődésünket követve kibővítettük, így azóta vetőmag forgalmazással, szarvasmarha takarmányozással és talajjavítással is foglalkozunk. Meg vagyunk róla győződve, hogy a mezőgazdasági termelésben még nagyon sok a veszteség, van mód arra, hogy gazdaságosabban és a környezetet kímélve termeljünk. Ezt az irányvonalat követve kutattunk fel több olyan technológiát, és fejlesztettünk ki, vagy kerestünk olyan termékeket, amelyek a változó klíma és gazdasági viszonyok mellett is megállják a helyüket.

Aranyoss Éva és Kontró József tulajdonosok



Agrármérnök kollégáink

ARANYOSS ÉVA
ügyvezető 
+36 20 571 9143
info@sersiafarm.hu
Vetőmag választási kérdésekben várom kérdéseiket. Trágyakezeléssel, takarónövényekkel támogatott talajjavításban is kereshetnek az ország egész területéről


KONTRÓ JÓZSEF
ügyvezető
+36 20 571 9103
kontro.jozsef@sersiafarm.hu
Elsősorban szarvasmarha tartó gazdaságokkal állok kapcsolatban. Minden tevékenységi körünkben várom kérdéseiket, területi elhelyezkedéstől függetlenül.


CSIRKOVICS GYULA
+36 20 266 0868
csirkovics.gyula@sersiafarm.hu
Az ország egész területéről várom a kérdéseiket. A szakterületemnek leginkább a takarmányozást, takarmánynövény-termesztést és a gyeptelepítéseket érzem.


 

KOCH JUDIT
+36 20 266 7832
koch.judit@sersiafarm.hu
Az ország középső területén gazdálkodó termelőknek tudok segíteni, vetőmagos és talajjavítási, trágyakezelési kérdésekben.



  NÉMETH PAMELA
+36 20 298 5548
nemeth.pamela@sersiafarm.hu
Kelet-magyarországi termelők kérdéseit várom vetőmag és talajjavítási ügyekben.


 

TAKÁCS JÁNOSNÉ
+36 20 296 5936
takacs.janosne@sersiafarm.hu
Elsődlegesen a nyugat-magyarországi gazdálkodókat követem, de a termékeinkkel kapcsolatos talajművelési kérdésekben az ország egész területéről várom a kérdéseket.



Irodai munkatársaink

 

  ERMNÉ DEÁK ZSÓFIA
+36 20 360 2815
titkarsag@sersiafarm.hu
Partnereink készlettel, rendeléssel, díjbekérőkkel, kamionos kiszállítással kapcsolatos kérdéseit várom.


  MAGYAR KINGA
+36 20 226 6268
adminisztracio@sersiafarm.hu
Partnereink készlettel, rendeléssel, díjbekérőkkel, kamionos kiszállítással kapcsolatos kérdéseit várom.