Tevékenységünk


SERSIA FARM – talaj, vetőmag, takarmányozás, szarvasmarha genetika

Partnereink mezőgazdasági termelők, mezőgazdasági kis- és nagyüzemek, akik állatállományuk részére szeretnének legelő-, kaszáló-, vagy más takarmányvetőmagot vásárolni, vagy szarvasmarha állományukat szeretnék gazdaságosabban takarmányozni, szarvasmarha– vagy kecsketartással foglalkoznak, és a tenyésztéshez keresnek szaporítóanyagot vagy romló talajviszonyaikat szeretnék javítani a gazdaságukban képződött szervestrágya komposztálásával vagy más módszerekkel.

Kistermelők, kiskert tulajdonosok is megkeresnek minket azért, hogy komposztáláshoz, kertjük talajának javításához termékeket vásároljanak.

A Sersia Farm Kft. vetőmagok és vetőmagkeverékek, komposzt alapú talajjavító, trágyakezelő és komposztérést gyorsító anyagok, szarvasmarha takarmánykiegészítő anyagok, és szarvasmarha– valamint kecske sperma és embrió forgalmazásával foglalkozik.

Célunk, hogy partnereink gazdaságosan és környezetkímélően tudjanak termelni.

Ha Ön érdeklődik termékeink iránt, kisebb mennyiségben webshopunkon keresztül is tud vásárolni. Ha szakmai kérdése van, vagy nagyobb rendelést szeretne leadni, emailben
vagy telefonon keressen meg minket. Munkatársaink ellátják tanácsokkal, és ha szükséges a helyszínen is segítik döntéseiben.