Close
Skip to content

Szállítási és fizetési információk

Szállítási információk

Több raktárban és gyártóhelyen tartjuk az eladásra elkészült termékeinket. Ezek közül a legfontosabb a Gyálon, a Flott-trans logisztikai szolgáltató cégnél lévő raktárunk, hiszen a legtöbb termékünk innen kerül kiszállításra. A gabona pillangós magkeverékeinket Szarvasról, az egyéni zöldtrágya keverékeket pedig a Ceglédről küldjük.

Az 500 kg-ot elérő egyszeri (egy raktárból történő) kiszállítások díját mi álljuk, a kisebb mennyiségek kiszállításának költségét áthárítjuk partnereinkre. Ha egy partnerünk egyszerre lead egy 500 kg-ot elérő rendelést, amit akár a vetési idő, akár a gyártóhelyek földrajzi elhelyezkedése miatt nem tudunk egyszerre szállítani, a méltányosság elvét alkalmazva, az egyik kiszállítás díját átvállaljuk, csak a másik szállítási díjat terheljük át.

Mindent megteszünk azért, hogy az átterhelt szállítási költség minél alacsonyabb legyen. Ezért webshopunkban futárszolgálatos és kamionos szállítási lehetőséget is felajánlunk Önnek. Lehetséges a termékek raktári átvétele is, a termékek előzetes kifizetése után, a szállítólevél birtokában, kollégáinkkal leegyeztetett időpontban.

Arra kérjük Önt, hogy akár kiszállítással, akár a raktárban veszi át a rendelt termékeket, mindenképp nézze át tételesen, vesse össze a szállítólevélen leírtakkal, és írásban jelezzen a szállítólevélen minden eltérést, és az euro raklap cseréjét is. Ezzel saját érdekeit is védi, és a mi munkánkat is nagymértékben megkönnyíti.

Fizetési feltételek

óra

Webshopunkban egy-két zsákos mennyiségtől akár több tonnás tételig is fogadjuk megrendelését.

A nettó 100.000 Ft-os megrendelést (nagykereskedelmi tétel) elérő vásárlóink részére többféle kedvezményt tudunk felajánlani. A webshopos vásárláshoz is felajánlott fizetési lehetőségek esetén (díjbekérő és utánvét) vásárlónk részére 5% kedvezményt érvényesítünk, illetve a katalógusban jelzett termékekre és a megadott határidőn belül szezonkezdő kedvezményként további 5% engedményt biztosítunk.

Régebbi vásárlóink választhatnak a díjbekérős, árengedményes, vagy utólagos fizetésű teljes áras vásárlás között. Nagy mennyiséget rendelő törzsvásárlóink számára további kedvezmények és fizetési kondíciók lehetségesek.

Hamarosan lehetőség lesz a megrendelések előzetes hitelkártyás fizetésére is.

Call Now Button

Szeretne rendszeresen értesülni
új termékeinkről, szolgáltatásainkról, programjainkról?

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre!

Hiba történt küldés közben. Kérjük, próbálja meg újra.

Sersia Farm will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.
Sersia Farm