Close
Skip to content

Szállítási és fizetési információk

Szállítási információk

Több raktárban és gyártóhelyen tartjuk az eladásra elkészült termékeinket. Ezek közül a legfontosabb a Gyálon, a Flott-trans logisztikai szolgáltató cégnél lévő raktárunk, hiszen a legtöbb termékünk innen kerül kiszállításra. A gabona pillangós magkeverékeinket Szarvasról, az egyéni zöldtrágya keverékeket pedig a Ceglédről küldjük.

Az 500 kg-ot elérő egyszeri (egy raktárból történő) kiszállítások díját mi álljuk, a kisebb mennyiségek kiszállításának költségét áthárítjuk partnereinkre. Ha egy partnerünk egyszerre lead egy 500 kg-ot elérő rendelést, amit akár a vetési idő, akár a gyártóhelyek földrajzi elhelyezkedése miatt nem tudunk egyszerre szállítani, a méltányosság elvét alkalmazva, az egyik kiszállítás díját átvállaljuk, csak a másik szállítási díjat terheljük át.

Mindent megteszünk azért, hogy az átterhelt szállítási költség minél alacsonyabb legyen. Az 1-2 zsákos megrendeléseket futárszolgálattal általában utánvétes fizetéssel küldjük. 30 kg felett általában már a kamionos kiszállítás olcsóbb, a pontos ár viszont függ a szállítási címtől, ezért a szállítást szervező kollégáink kapcsolatba léphetnek Önökkel, hogy a legolcsóbb megoldást tudják felajánlani. Lehetséges a termékek raktári átvétele is, de erről mindenképp egyeztessen előre kollégáinkkal, a raktár nem úgy működik, mint egy bolt, az árut előre össze kell készíteni és fizetés helyben nem lehetséges.

Arra kérjük Önt, hogy akár kiszállítással, akár a raktárban veszi át a rendelt termékeket, mindenképp nézze át tételesen, vesse össze a szállítólevélen leírtakkal, és írásban jelezzen a szállítólevélen minden eltérést, és az euro raklap cseréjét is. Ezzel saját érdekeit is védi, és a mi munkánkat is nagymértékben megkönnyíti.

Fizetési feltételek

óra

Egy-két zsákos megrendelések esetében a webshopon keresztül fogadjuk a megrendeléseket, és utánvétes futárszolgálatos kiszállítást szervezünk. Hamarosan lehetőség lesz a megrendelések előzetes hitelkártyás fizetésére is.

Ennél nagyobb tételek rendelésénél vásárlónk részére többféle kedvezményt tudunk felajánlani.

   2021. júniusától megjelenő katalógusaink áraival az eddigieknél is jobban szeretnénk kedvezni azoknak a vásárlóinknak, akik gyors rendeléssel vagy fizetéssel segítik a munkánkat. Az új katalógusokból történő megrendeléseknél a díjbekérős fizetéshez tartozó árengedmény mértékét is fel fogjuk emelni a mostani 2%-ról 5%-ra, és az egyes termékcsoportokhoz tartozó előszezoni kedvezményt is megtartjuk.

       Új vásárlóink csak díjbekérővel vagy kisebb tétel esetén utánvéttel fizethetnek. Régebbi vásárlóink választhatnak a díjbekérős, árengedményes, vagy utólagos fizetésű teljes áras vásárlás között. Nagy mennyiséget rendelő törzsvásárlóink számára további kedvezmények és fizetési kondíciók lehetségesek.

       Call Now Button

       Szeretne rendszeresen értesülni
       új termékeinkről, szolgáltatásainkról, programjainkról?

       Iratkozzon fel hírlevelünkre!

       Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre!

       Hiba történt küldés közben. Kérjük, próbálja meg újra.

       Sersia Farm will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.
       Sersia Farm