Close
Skip to content

Szállítási és fizetési információk

Szállítási információk

Több raktárban és gyártóhelyen tartjuk az eladásra elkészült termékeinket. Ezek közül a legfontosabb a Gyálon, a Flott-trans logisztikai szolgáltató cégnél lévő raktárunk, hiszen a legtöbb termékünk innen kerül kiszállításra. A gabona pillangós magkeverékeinket Szarvasról, az egyéni zöldtrágya keverékeket pedig a Ceglédről küldjük.

Az 500 kg-ot meghaladó egyszeri (egy raktárból történő) kiszállítások díját mi álljuk, a kisebb mennyiségek kiszállításának költségét áthárítjuk partnereinkre. Ha egy partnerünk egyszerre lead egy 500 kg-ot meghaladó rendelést, amit akár a vetési idő, akár a gyártóhelyek földrajzi elhelyezkedése miatt nem tudunk egyszerre szállítani, a méltányosság elvét alkalmazva, az egyik kiszállítás díját átvállaljuk, csak a másik szállítási díjat terheljük át.

Mindent megteszünk azért, hogy a szállítási költség minél alacsonyabb legyen. Az 1-2 zsákos megrendeléseket legolcsóbban futárszolgálattal tudjuk kiküldeni, jellemzően utánvétes fizetéssel. Ennek a költsége csak a termék súlyától függ, az árak az ország egész területén azonosak. 30 kg felett általában már a kamionos kiszállítás olcsóbb, viszont mivel ez függ a szállítási címtől, ezért a szállítást szervező kollégáink kapcsolatba léphetnek Önökkel, hogy a legolcsóbb megoldást tudják felajánlani. Lehetséges a termékek raktári átvétele is, de erről mindenképp egyeztessen előre kollégáinkkal, mert a logisztikai központ nem bolt, ott vásárlás helyben nem lehetséges.

Arra kérjük Önt, hogy bármelyik típusú kiszállítással is veszi át a rendelt termékeket, mindenképp nézze át tételesen, és írásban jelezzen a szállítólevélen minden eltérést. Ezzel saját érdekeit is védi, és a mi munkánkat is nagymértékben megkönnyíti.

Fizetési feltételek

óra

2021. júniusától megjelenő katalógusainkhoz új fizetési kondíciókat dolgoztunk ki, amikkel az eddigieknél is jobban szeretnénk honorálni azokat a vásárlóinkat, akik gyors döntésükkel vagy gyors fizetésükkel segítik a munkánkat, erősítik cégünk pénzügyi biztonságát. Az új katalógusokból történő megrendeléseknél a díjbekérős fizetéshez tartozó árengedmény mértékét is fel fogjuk emelni a mostani 2%-ról 5%-ra.

   Amennyiben a kiszállítás előtt, díjbekérőre fizető partner a szezon elején (a katalógusban jelzett határidőig) adta le a megrendelését, a két árengedmény összeadódik, így összesen 10% árengedménnyel vásárolhat.

   Új vásárlóink csak díjbekérővel vagy kisebb tétel esetén utánvéttel fizethetnek. Régebbi vásárlóink választhatnak a díjbekérős, árengedményes, vagy utólagos fizetésű teljes áras vásárlás között. Nagy mennyiséget rendelő törzsvásárlóink számára további kedvezmények és fizetési kondíciók lehetségesek.

   Szeretne rendszeresen értesülni
   új termékeinkről, szolgáltatásainkról, programjainkról?

   Iratkozzon fel hírlevelünkre!

   Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre!

   Hiba történt küldés közben. Kérjük, próbálja meg újra.

   Sersia Farm will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.
   Sersia Farm