Tájékoztató a különleges helyzetben alkalmazott árképzési politikánkról

Egyéb

Tisztelt Partnerünk!

A koronavírus-járvány megnehezíti mindennapjainkat, és gazdaságilag is törékeny helyzetbe hozza mind a gazdálkodókat, mind a mezőgazdasági szektor beszállítóit. Sajnos a forint sokat gyengült, valószínűleg a gyengülés nem is állt meg, ez pedig megnöveli az importból eredő termékek árát.

Hisszük és valljuk, hogy a problémákat csak közösen tudjuk megoldani, ezért igyekszünk a terhekből mi magunk is átvállalni egy részt, és azokat a partnereket, akik maguk is segítőkészek, honorálni. A mi kockázatunk leginkább abból ered, hogy nem tudhatjuk, a partnereink mikor utalnak, és akkor milyen lesz az árfolyam.

Mivel import termékekről van szó, ezért az elsődleges ár a devizában kifejezett ár. Amit mi meg tudunk tenni: a díjbekérőre, kiszállítás előtt fizető partnereinknek egészen 355 Ft-os MNB árfolyamig fenntartjuk a jóval alacsonyabb árfolyammal kalkulált forintos árlistánkat.

A következő lehetőségeket ajánljuk tehát (a már leadott megrendelésekre is):

  • Ha Ön EURÓBAN fizet: a csatolt táblázatban megtalálható eurós árakkal. A gyors fizetésért 2 % skontót ajánlunk fel.
  • Ha Ön FORINTBAN, a kiszállítás előtt küldött (két napig érvényes) díjbekérőre fizet:
    • 355 Ft-os MNB árfolyamig a katalógusárainkat használjuk, és természetesen 100 ezer Ft bruttó termékár fölött jár a 2%-os skontó is.
    • Ha az euró árfolyam meghaladja a 355 Ft-ot, akkor az eurós árból a napi MNB Forint árfolyammal kalkulált árat alkalmazzuk, amelyre szintén vonatkozik a 2% skontó ajánlat.

Abban az esetben, ha a partner nem tud díjbekérő alapján előre fizetni, sajnos a megemelt katalógusárat kényszerülünk alkalmazni. Ez utóbbi 380 Ft-os MNB árfolyam felett újból korrigálásra kerül.

Köszönjük szíves megértését, és bízunk benne, hogy a helyzet mihamarabb, mindannyiunk számára megnyugtatóan rendeződik.

Nem lehet hozzászólni.