Close
Skip to content

Áraink

Takarmánynövény vetőmagkeverékeink

 

Sajnos a 400 Ft fölé emelkedett euro árfolyam miatt a katalógusban megjelentetett, apró magos, import termék árainkat 5%-os mértékben kénytelenek voltunk korrigálni. Webshopunkban már a megemelt árainkat találhatják.

Nagyobb rendelések (nettó 100.000 ezer Forint felett) esetén viszont az előre fizetésért (díjbekérő vagy utánvét) 5% árengedményt tudunk biztosítani az itt megjelentetett árakból.

Töltse le árlistánkat!

Nagymagvú vetőmagkeverékeink

Az idei évben nagyon nehézzé vált az alapanyagok beszerzése, az árak hosszabb távon nem tarthatóak, ezért kérjük, ha gabona- pillangós vetőmagjaink iránt érdeklődik, kérjen ajánlatot!

Zöldtrágya vetőmagkeverékeink

Nyári és őszi vetésre ajánlott zöldtrágyák.

Töltse le árlistánkat!

 

Talajjavító szereink

 

sersia_farm_bacteriosol_1

A Sersia Farm Kft. által forgalmazott Bacteriosol- Bacteriolit talajjavító és trágyakezelő szerek aktuális, a megnövekedett szállítási költségek miatt korrigált árlistája jelenleg eurós formában van megadva. Amennyiben néhány zsákot szeretne rendelni, a raktárkészlet erejéig a webshopon feltüntetett árak a mérvadóak, amennyiben nagyobb megrendelést szeretne tenni, keresse kapcsolattartóját, vagy jelentkezzen a 06.26.338-129-es központi számon.

 

 

Call Now Button

Szeretne rendszeresen értesülni
új termékeinkről, szolgáltatásainkról, programjainkról?

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre!

Hiba történt küldés közben. Kérjük, próbálja meg újra.

Sersia Farm will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.
Sersia Farm